2014-04-11 14:36:55• hírek • Szatmár.ro

Gyalogost ütöttek el a Batizi úton

Nem adta meg az elsőbbséget a gyalogosnak az autós, emiatt történt a baleset.

A Szatmár.ro egyik olvasója értesítette hírportálunkat arról, hogy pénteken dél körül baleset történt a Batizi úton: egy gyalogost épp a gyalogátkelőhelyen ütött el egy autós, aki nem adta meg az elsőbbséget.

"A baleset az itt már megszokott módon történt: az egyik sávban valaki megadta az elsőbbséget a gyalogosnak, a másik sávban jött a Golf, nem gondolván, hogy azért állt meg a kolléga a gyalogátkelőnél, hogy elsőbbséget adjon egy gyalogosnak, és tovább próbált menni" - írta olvasónk.

A Szatmár.ro megkereste a Szatmár Megyei Rendőrség sajtóreferensét, aki megerősítette: valóban elgázoltak egy 20 év körüli fiatal nőt a gyalogátkelőhelyen. A szatmári rendszámú autót vezető 61 éves férfi nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő hölgynek, akit a balesetben szerzett sérülései miatt kórházba kellett szállítani.

Olvasónk szerint a szóban forgó gyalogátkelő a megyeszékhely legveszélyesebbjei közé tartozik, hiszen heti rendszerességgel vannak itt balesetek. Szerinte jó megoldás lenne itt egy nyomógombos villanyrendőr elhelyezése, azzal valószínűleg csökkenteni lehetne a sérültek számát.

Bár Szatmárnémeti városának Közlekedésbiztonsági Bizottságában már több nyomógombos közlekedési lámpa kihelyezéséről döntöttek, a Batizi úton ilyen elhelyezéséről egyelőre nem esett szó.

Baleset történt a Batizi úton

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: